Sa

04

Feb

2012

Dunakeszi Kerékpáros SE

2012. február 04-én a Dunakeszi Kerékpáros SE Vezetőségi Tagja H.K. az általam tervezett és több mint 1 éve folyamatosan életben tartott weboldalt (ducikli.com) alattomos módon engem kikerülve elsajátította.

 

Ezek felett megfenyegettek és tettlegesen is bántalmazták az édesanyámat (74 éves) egy harmadik személy felbújtása által, melynek az üzenete az volt

"a következőt a lánya fogja kapni"


Hova fajult ez a világ?

 

A XI.század technikája elveti már a személyiségi jogokat, tisztességet, megbecsülést és a szellemi tőke már nem ér semmit, csak a pénz beszél mindenhol és a korrupció.

 

Milyen az amikor egy Sportegyesült, mely 1 év elteltével tiszteségtelen viselkedést mutat a Vezetőségi Bizottságon belül.

Mire számítson akkor egy közösséghez tartozni akaró és sportolni vágyó egyén?

 

Miután szívvel-lélekkel probáltam egy a Dunakeszi városához kapcsolódó közösségi életet kialakító 'csapattal' együtt dolgozni - az odadásomért cserébe nem köszönömöt kaptam.

Talán az emberek már ki is törölték ezt a szót KÖSZÖNÖM a hétköznapjaikból?

 

Gondolataimat és a visszatekintést az 1 éves Dunakeszi Kerékpáros SE -ről ezek után itt fogom a tagokkal és érdeklődőkkel, a velem együttérzőkkel megosztani, mert a szellemi tőkét nem vehetik el senkitől sem!

 

A következökben eddig  még nem látott anyagok ... fogok eme blogban megjelentetni.

 

 

0 Kommentare